THE MASTERPIECE
GARDEN OF SERENITY

To enhance this amazing experience of luxurious and serene urban living, every design feature has been thoroughly considered. On the ground floor, the sanctuary hill architectural feature forms an enclosed garden space offering seclusion and privacy. Adjoining and connecting directly to the garden, is LAVIQ’s sumptuous library. Fendi’s signature grand piano awaits in the shimmering main lobby ready to welcome one into a symphony of elegance and warmth. Moreover, G floor accommodates super car parking stalls plus a 2-vehicle EV charging station.

A NEW HEIGHT OF PRIVACY

Privacy is luxury redefined at LAVIQ. The sculptural garden with a descending walkway is thoughtfully placed on the 6th floor. This design approach takes privacy to a new height by creating effective and visually pleasing privacy screens and a relaxing and serene environment of quiet contemplation for residents.